Комітет Ради рекомендує ухвалити в першому читанні проєкт бюджету-2022

Комітет Ради рекомендує ухвалити в першому читанні проєкт бюджету-2022

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань бюджету рекомендує парламенту ухвалити проєкт постанови "Про висновки та пропозиції до проєкту Закону України про Державний бюджет України на 2022 рік".

Про це повідомляє пресслужба парламенту в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Комітет з питань бюджету у порядку спеціальної процедури розглянув та схвалив проєкт постанови "Про висновки та пропозиції до проєкту Закону України про Державний бюджет України на 2022 рік" та таблицю пропозицій до законопроєкту. За результатами розгляду Комітет рекомендує Верховній Раді прийняти зазначену постанову за основу та в цілому", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що згідно з Регламентом ВР, проєкт закону про Державний бюджет України на 2022 рік вважається ухваленим у першому читанні, якщо буде ухвалено проєкт постанови ВР щодо висновків і пропозицій до законопроєкту. Схвалені висновки та пропозиції до проєкту набувають статусу Бюджетних висновків Верховної Ради.

Читайте також: Зеленський підписав зміни до бюджету-2021 про гроші для армії та соцдопомогу

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів на засіданні 15 вересня 2021 року затвердив законопроєкт "Про Державний бюджет України на 2022 рік" та подав його до парламенту. Того ж дня у Верховній Раді зареєстрували цей документ під номером 6000.

Парламент планує розглянути проєкт постанови "Про висновки та пропозиції до проєкту Закону України про Державний бюджет України на 2022 рік" та пропозиції до законопроєкту про Держбюджет на наступний рік на пленарному засіданні у середу, 20 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-