Виставка Riga Food 2021 відкрилася з великим українським стендом

Виставка Riga Food 2021 відкрилася з великим українським стендом

Фото
Укрінформ
Розпочав роботу Riga Food 2021, провідний міжнародний виставковий захід у сфері АПК Латвії та Балтійського регіону, участь у якому беруть понад 300 компаній з більш ніж 15 країн. Серед них на Національному стенді України представлені близько 30 компаній.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Посольство України в Латвії.

У Латвії відкрилася виставка Riga Food 2021 з великим українським стендом / Фото: Посольство України в Латвії

Представлення Національного стенду України було забезпечено Українським торговим домом у Латвії (голова правління якого Олександр Петров є офіційним представником Торгово-промислової палати України в Латвії), а також Посольством України в Ризі за сприяння Рада експортерів та інвесторів при МЗС України.

Читайте також: Товарообіг аграрної продукції з Китаєм зріс до $5,7 мільярда - Мінекономіки

Національний стенд України, український агропромисловий експортний сектор у рамках Riga Food представлений компаніями, які працюють в багатьох галузях: агропродовольчу продукцію, технології харчової переробки, упаковки, профільного обладнання, у тому числі у сегменті громадського харчування.

Читайте також: Під Тернополем проходить фестиваль бджолярів

Широко представлений асортимент вітчизняної винної продукції: «46 Parallel Wine Group», «My Wine by Eduard Gorodetsky», «Ukrainian Premium Wine» та інші. Інші галузі агропромислового комплексу презентували, зокрема, компанії «Наш продукт» (продовольча продукція), «Flexogroup Europe» (виробництво етикеток), «ROSS» (виробництво холодильного обладнання), «Medovyi Spas» (натуральні напитки з меду), «VILIS» (макаронні вироби, повидло), «Vodohray» (мінеральна та питна вода), «Volyns’kyy Brovar» (пиво) тощо. Окремо слід зазначити, що цього року у роботі Національного стенда України особливо активну участь взяли підприємства Рівненщини.

Читайте також: Аграріям відновили часткову компенсацію відсотків за користування кредитами

«Широке представлення українських компаній на Національному стенді надасть можливість налагодити взаємовигідні ділові контакти та сприяти просуванню вітчизняної продовольчої продукції на ринки Латвії та ЄС у цілому», - підсумовує відкриття заходу Посольство України в Латвії.

Riga Food 2021 проходитиме в Ризі з 9 по 11 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-