Шмигаль обговорив з керуючим директором ЄБРР підтримку реформ

Шмигаль обговорив з керуючим директором ЄБРР підтримку реформ

Укрінформ
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль та керуючий директор ЄБРР в країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне обговорили реалізацію та підтримку реформ в Україні.

Зустріч відбулася 6 вересня, передає Укрінформ із посиланням на Урядовий портал

За словами Шмигаля, впровадження реформ в Україні є важливим і необхідним інструментом для досягнення сталого прогресу. Тому уряд налаштований на продовження усіх розпочатих реформ.

«Цього та наступного року ми плануємо зосередитися на реформі державного управління, покращенні інвестиційного й бізнес-клімату, приватизації й реформі корпоративного управління, координації "зеленого курсу", продовженні земельної та антикорупційної реформи. Крім того, ми розпочинаємо й нові реформи: впровадження другого рівня пенсійної системи, а також розвиток фондового ринку», — зазначив глава уряду.

Читайте також: ЄБРР надає кредит Укргазбанку для сприяння розвитку українського бізнесу

У цьому контексті він наголосив, що запровадження другого рівня пенсійної системи у синергії з розвитком фондового ринку для України є критично важливим.

Прем'єр-міністр подякував ЄБРР за значну та системну підтримку, надану для реалізації реформ.

Як повідомлялося, раніше Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляв, що фондовий ринок планується запускати паралельно з другим рівнем накопичувальної пенсійної системи, що сприятиме його розвитку. У межа концепції створення фондового ринку планується розбудова товарної біржі, де буде відбуватися торгівля сільськогосподарською продукцією, енергетичними товарами тощо.

Фото: kmu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-