Українська делегація на чолі з Уруським відвідає міжнародну виставку IDEF 2021

Українська делегація на чолі з Уруським відвідає міжнародну виставку IDEF 2021

Укрінформ
Українська делегація на чолі з віцепрем’єр-міністром – міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олегом Уруським відвідає міжнародну виставку оборонної промисловості IDEF 2021, яка 17-20 серпня відбудеться в Турецькій Республіці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості.

У рамках візиту запланований ряд офіційних зустрічей з керівниками державних органів Туреччини, провідних турецьких та інших іноземних компаній оборонно-промислового комплексу, а також ознайомлення із сучасними зразками озброєння та військової техніки, представленими на виставці IDEF 2021.

“Міжнародна виставка оборонної промисловості IDEF-2021 проходитиме в Стамбулі під патронатом адміністрації Президента Турецької Республіки за організаційної підтримки Міністерства оборони, Фонду збройних сил Туреччини та виставкової організації TÜYAP”, - ідеться у повідомленні.

На об’єднаній експозиції державного концерну «Укроборонпром», організатором якої є державна компанія «Укрспецекспорт», буде представлена продукція підприємств українського ОПК – ПТРК «Скіф», керований реактивний снаряд «Вільха», керований артилерійський снаряд з лазерним самонаведенням типу «Квітник-Е», крилата ракета Р-360 «Нептун» та інші.

Читайте також: Запуск Агенції оборонних технологій планується на 2022 рік – Мінстратегпром

Також демонструватимуться макети композитного плавучого доку проєкту 1760КР з підводним човном, ракетного катера «Богомол», багатофункціонального катера «Кайра-150» тощо.

Як повідомляв Укрінформ, найбільша оборонна виставка, яка щороку проводиться у Туреччині за участю сотень оборонних компаній із різних країн світу, була перенесена з травня на серпень через пандемію коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-