Документи на управителя для «труби Медведчука» подали дві компанії — АРМА

Документи на управителя для «труби Медведчука» подали дві компанії — АРМА

Укрінформ
Документи на конкурсному відборі управителя для арештованої частини нафтопродуктопроводу "Самара – Західний напрямок", який належить "ПрикарпатЗахідтранс", подали 2 компанії.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

"На конкурс подали документи 2 учасники", - повідомили у пресслужбі.

Назви компаній в АРМА не розкривають.

Раніше про намір взяти участь у конкурсі на управителя для "труби Медведчука" заявила група "Нафтогаз", до складу якої входить компанія "Укртранснафта". На відповідальному зберіганні саме цієї компанії наразі перебуває арештований нафтопровід.

Читайте також: Оголосили конкурс на управителя для «труби Медведчука»

Як повідомлялося, РНБО на засіданні 19 лютого ухвалила рішення про застосування санкцій до 19 юридичних та восьми фізичних осіб, серед яких народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук і його дружина Оксана Марченко. Обмеження ввели у зв'язку з розслідуванням СБУ щодо фінансування тероризму.

За даними секретаря РНБО, санкції накладаються на все майно Медведчука.

Читайте також: Аваков - про «трубу Медведчука»: Існує кілька кримінальних справ

20 лютого Президент Володимир Зеленський повернув у державну власність нафтопровід "ПрикарпатЗахідтранс", ввівши в дію рішення РНБО від 19 лютого.

23 лютого Вищий антикорупційний суд ухвалив рішення про арешт та передачу в управління АРМА всього майна та інфраструктури стратегічного нафтопроводу. Водночас до визначення переможця конкурсу та початку ним заходів із управління арештований об’єкт перебуває на відповідальному зберіганні АТ "Укртранснафта".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-