Будівництво житла для військових: Кабмін змінив порядок використання коштів

Будівництво житла для військових: Кабмін змінив порядок використання коштів

Укрінформ
Уряд змінив порядок використання коштів, передбачених у держбюджеті на будівництво житла для військовослужбовців. Відтепер Кабмін виділятиме гроші після погодження з бюджетним комітетом ВР.

Відповідне рішення Кабінет Міністрів ухвалив на своєму засіданні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Читайте також: Уряд виділив 305 мільйонів на житло для військових

Як зазначається у пояснювальній записці до проєкту постанови, документом передбачається, що розподіл коштів за напрямами за бюджетними програмами у 2021 році щодо будівництва житла військовослужбовцям ДПСУ, Нацгвардії, співробітникам СБУ, Служби зовнішньої розвідки, Управління держохорони та іншим органам, здійснюється за рішенням Кабінету Міністрів України, погодженим з Комітетом ВР з питань бюджету.

Крім того, головним розпорядникам бюджетних коштів необхідно забезпечити у 2021 році щоквартальне інформування згаданого парламентського комітету про використання коштів за відповідними програмами.

Читайте також: Міністр оборони прокоментував затримку із «оздоровчими» для військових

На думку розробників проєкту, прийняття документу забезпечить відповідність порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на будівництво житла для військовослужбовців, осіб рядового і навчального складу, вимогам статті 28 Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік».

Як повідомлялось, за 2020 рік для понад 600 військовослужбовців питання власного житла було вирішене повністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-