Меркель дистанційно відкриє Українсько-Німецький економічний форум

Меркель дистанційно відкриє Українсько-Німецький економічний форум

Укрінформ
Канцлер Федеративної Республіки Німеччина Ангела Меркель виступить на початку Четвертого Українсько-Німецького економічного форуму 19 березня.

Про це, як передає кореспондент Укрінформу, повідомив речник федерального уряду ФРН на брифінгу.

«У п’ятницю, 19 березня, канцлер Меркель візьме у формі відео-конференції участь у 4-му Українсько-Німецькому економічному форумі», - сказав Зайберт.

Вона виступить із вітанням на заході, який має розпочатися о 10:00 за місцевим часом.

З українського боку до учасників звернеться Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Читайте також: Меркель анонсувала розробку COVID-паспортів у Євросоюзі

У форумі, який пройде у змішаному форматі, також планується участь віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, співголови українсько-німецької групи високого рівня з економічного співробітництва Ольги Стефанишиної, віцепрем'єр-міністра, міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, міністра економічного розвитку та торгівлі Ігоря Петрашка, в.о. міністра енергетики Юрія Вітренка, міністра сільського господарства та продовольства Романа Лещенка, міністра інфраструктури Владислава Криклія; керівників Фонду державного майна, «УкраїнаІнвесту», ДТЕК, НАК «Нафтогаз Україна», Державного геолого-геологічного управління та досліджень надр України, Miko Group, Управління морських портів України (USPA) та ін.

Читайте також: Меркель закликала до подальших зусиль на шляху до гендерної рівності

Політики та очільники бізнесу в чотирьох панелях обговорять перспективи співпраці в галузі диджіталізації, енергетики та відновлюваних джерел енергії, харчової промисловості та сільського господарства, логістики та інфраструктури.

Організаторами форуму виступають Кабінет Міністрів України, UkraineInvest, Посольство України у ФРН спільно з Асоціацією торгово-промислових палат Німеччини (DIHK), Східним комітетом німецької економіки (Ost-Ausschuss der Deutschen Wirtschaft) та Німецько-Українською промислово-торговельною палатою (AHK Ukraine).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-