Україна планує вийти ще з однієї угоди СНД

Україна планує вийти ще з однієї угоди СНД

Укрінформ
Кабінет Міністрів затвердив законопроєкт про вихід України з угоди щодо співробітництва держав ― учасниць СНД у галузі захисту прав споживачів.

Як передає Укрінформ, про це представник уряду у Верховній Раді, народний депутат від «Слуги народу» Василь Мокан написав у Телеграмі.

«Уряд продовжує системну роботу щодо виходу України з договорів СНД. Так, на сьогоднішньому засіданні Кабмін підтримав проєкт закону «Про вихід з Угоди про основні напрями співробітництва держав ― учасниць Співдружності Незалежних Держав у галузі захисту прав споживачів» та проєкт відповідного розпорядження Кабінету Міністрів України», - написав він.

Читайте також: Україна вийшла з низки енергетичних договорів СНД

Мокан додав, що документом пропонується вийти з Угоди про основні напрями співробітництва держав ― учасниць Співдружності Незалежних Держав в галузі захисту прав споживачів від 25 січня 2000-го року, підписаної на засіданні Ради глав урядів держав-учасниць СНД та ратифікованого Законом України від 7 березня 2002-го року №3102-ІІІ.

Крім того, депутат зауважив, що вихід із зазначеної Угоди сприятиме захисту національних економічних інтересів, незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-