Кадрові зміни в Кабміні можуть зупинити бюджетний процес — Разумков

Кадрові зміни в Кабміні можуть зупинити бюджетний процес — Разумков

Укрінформ
Спікер Верховної ради Дмитро Разумков вважає недоцільним здійснення кадрових змін в економічному блоці Кабміну під час затвердження бюджету на 2021 рік.

Про це він повідомив в ефірі каналу "Україна 24".

"Станом на сьогодні пропозицій щодо зміни в уряді в порядку денному Ради немає, - ні по конкретно взятим міністрам, ні щодо Кабінету міністрів в цілому. Якщо ми говоримо про загальну заміну Кабінету міністрів, я особисто вважаю, що це недоцільно робити під час бюджетного процесу ", - сказав він.

Читайте також: Разумков підписав зміни до регламенту пленарних засідань Ради

За словами спікера, призначення нових керівників міністерств економічного блоку може зупинити бюджетний процес.

"Якщо ми говоримо про фінансовий блок, також велике питання наскільки це буде можливо з урахуванням того, що якщо там приходять нові люди, як вони зайдуть в цей процес, вони не скажуть "ми на нього не впливали, давайте переробляти все", і це може зупинити процес формування бюджету на наступний рік. А сьогодні цього, на мій погляд, не можна допустити", - сказав Разумков.

Читайте також: Шмигаль назвав проєкт бюджету-2021 "бюджетом можливостей"

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет Міністрів погодив на позачерговому засіданні у понеділок проєкт Державного бюджету на 2021-й рік та вніс його у парламент.

Бюджетний кодекс України передбачає, що  Кабінет Міністрів затверджує і подає до парламенту до 15 вересня проєкт закону про державний бюджет на наступний рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-