Зеленський обговорив із директоркою МВФ судову реформу та “законопроєкт про банки”

Зеленський обговорив із директоркою МВФ судову реформу та “законопроєкт про банки”

Укрінформ
На полях 56-ї Мюнхенської конференції з питань безпеки Президент України Володимир Зеленський зустрівся з директоркою-розпорядницею МВФ Крісталіною Георгієвою.

Це вже другі перемовини Глави держави з очільницею МВФ цього року, повідомляє сайт Президента.

Сторони обговорили законопроєкти, які допоможуть Україні вийти на стабільне економічне зростання та забезпФото: Офіс Президента Україниечити механізми захисту своїх громадян. Зокрема, йшлося про перебіг судової реформи, побудову системи верховенства права, так званий законопроєкт про банки.

«Наша зустріч з Крісталіною Георгієвою була, як завжди, конструктивною. Обговорили останні події та позитивні досягнення в нашій економіці, які принесуть користь кожному українцю. Наш діалог з МВФ змістовний, а відносини – дружні», – підсумував Зеленський.

Читайте також: МВФ побачив прогрес на шляху до затвердження нової програми для України

Як повідомлялось, 22 січня на Всесвітньому економічному форумі в Давосі Президент Володимир Зеленський обговорив із директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою реформи в Україні та реалізацію програми фінансування в $5,5 млрд.

18 січня 2020 року очільниця МВФ сказала, що для запуску нової програми розширеного фінансування Київ має виконати попередньо встановлені умови.

Фото: Офіс Президента України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-