Реформування Укроборонпрому: на травень запланували консультації з підприємствами

Реформування Укроборонпрому: на травень запланували консультації з підприємствами

Укрінформ
У травні планується проведення круглих столів з державними та приватними підприємствами щодо майбутньої діяльності, концепції розвитку, зокрема в рамках планів реформування Укроборонпрому.

Про це в коментарі Укрінформу сказав заступник Секретаря РНБО України Сергій Кривонос.

«Законопроект покаже чітко, які додатки виносяться на Укроборонпром, почуємо багатьох. А також у травні плануємо провести круглі столи з підприємствами - державними та приватними - щодо того, як вони бачать своє майбутнє», - сказав Кривонос.

На його переконання, лише вислухавши різні думки, виробивши концепцію, можна ефективно рухатися далі.

Читайте також: Укроборонпром готовий до аудиту - гендиректор Букін

«Почувши всіх, ми зможемо виробити концепцію того, куди і як іти. Зможемо реалізувати це через той законопроект, який можливо буде змінений, після того, як будуть почуті ці люди», - додав заступник Секретаря РНБО.

Як повідомляв Укрінформ, 26 квітня у Раді зареєстрували законопроект, який пропонує ліквідувати Державний концерн «Укроборонпром» та визначити повноваження центрального органу виконавчої влади, що забезпечуватиме формування та реалізацію державної військово-промислової політики. Генеральний директор Укроборонпрому Павло Букін заявив про готовність до аудиту та необхідність, передусім, збереження набутого, налагоджених контактів та існуючих проектів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-