У Зеленського запевняють, що продовжуватимуть співпрацю з МВФ

У Зеленського запевняють, що продовжуватимуть співпрацю з МВФ

Укрінформ
Радник кандидата на посаду Президента Володимира Зеленського з міжнародних питань Олександр Данилюк запевнив, що у разі перемоги Зеленського на президентських виборах Україна продовжуватиме співпрацю з МВФ.

Про це Данилюк сказав у ефірі ток-шоу "Право на владу", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми продовжимо активну співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями, зокрема, з Міжнародним валютним фондом, зі Світовим банком, Європейським банком реконструкції і розвитку, зокрема в питаннях розвитку інфраструктури, бо це є важливо для України, а також вигідно", - зазначив Данилюк.

Він додав, що відносини з Великою сімкою є пріоритетом для команди Зеленського, але вони також будуватимуть і відносини з іншими країнами, "якщо це є взаємовигідно".

Данилюк також зазначив, що ЗеКоманда хоче активізувати роботу в "нормандському форматі", і "перший фокус буде на гуманітарних аспектах та на питаннях людської безпеки".

Радник Зеленського також відзначив, що зовнішній курс України визначений українцями вже 5 років назад, і це курс до єдиної Європи.

Читайте також: Зеленський представив свою команду

"І ми дуже дорого, надзвичайно дорого заплатили за цей вибір. Тому сильна Україна стане невід'ємною частиною європейського проекту. Наша мета навіть більш амбітна - ми плануємо стати регіональним лідером, центром стабільності, центром демократії та розвитку. Взаємодія з нашими партнерами буде будуватися, виходячи з, перше, - чіткого розуміння національних інтересів, а також унікальних можливостей України", - зазначив Данилюк.

Він додав, що ми маємо формувати порядок денний, а "не вбудовуватися в чужий".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-