Зеленський представив свою команду

Зеленський представив свою команду

Укрінформ
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський у студії ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1" представив свою команду, разом з якою, у разі перемоги у другому турі виборів, планує керувати країною.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це — експерти, це — моя команда, це професійні розумні люди, які підуть зі мною в адміністрацію Президента. Ми не роздаємо портфелі, а хто з них буде найкращим, то й і обійме ту чи іншу посаду. Три місяці ми працювали. Це — волонтери у політиці, це соціальна місія, і це правда", - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський нарешті “заговорив”, розставивши частину крапок над “і”

За його словами, саме разом з цими людьми Зеленський планує "будувати країну".

"Ми будемо будувати сильну, потужну, вільну Україну, яка не є молодшою сестрою Росії та не є корумпованим партнером Європи, а наша незалежна Україна", - наголосив кандидат в президенти.

Він також назвав членів своєї команди.

"Руслан Стефанчук — наш ідеолог, відповідає за реформування державних інститутів та законопроектну роботу, людина з великими ідеями та великим серцем. Іван Баканов — голова партії “Слуга народу”, відповідає зв'язки з Верховною Радою. Дмитро Розумков — питання внутрішньої політики. Олександр Данилюк, його напрямок — міжнародні відносини, фінансова та банківська політика. Руслан Рябошапка — правоохоронна та антикорупційна політика. Галина Янченко — антикорупційна політика та діджитал-рішень для держави. Денис Монастирський — його напрямок правоохоронні органи, та Сергій Іонушас — органи правосуддя. Іван Апаршин — експерт з безпеки та оборони. Ірина Венедиктова відповідає за реформи у судовій системі. Данило Гетьманцев — економіка, фінанси та оподаткування; Вікторія Страхова відповідає за банківську діяльність; Михайло Федорів — керівні напрямки діджитал Зе-команди, наша мрія "Держава у смартфоні".

Читайте також: У Порошенка заявили, що сцени на “Олімпійському” запропонувала команда Зеленського

Тако до команди входять:

  • Олександр Мережко — експерт з міжнародних відносин та народовладдя; 
  • Олег Бондаренко очолю напрямок екологічної політики;
  • Марина Бардіна займається політикою рівних прав та можливостей жінок та чоловіків;
  • Сергій Кальченко — експерт з виборчого законодавства та європейських стандартів у сфері прав людини;
  • Андрій Герус відповідає за напрямки енергетики, ЖКХ та антимонопольне регулювання;
  • Сергій Бабак — освіта та наука;
  • Євген Комаровський — радник з медицини.

Нагадаємо: другий тур виборів відбудеться в неділю, 21 квітня, а вже до 1 травня ЦВК має назвати ім'я нового Президента України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-