Гройсман закликав активніше працювати над створенням сприятливого бізнес-клімату

Гройсман закликав активніше працювати над створенням сприятливого бізнес-клімату

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман закликав владу активніше працювати над створенням сприятливого бізнес-клімату в державі.

Про це він сказав на зустрічі з представниками бізнесу, яка проходить за участі Президента Петра Порошенка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я вважаю, що для України достатньо криз. Ми будь-яку кризу можемо отримати тільки з негативним явищем для нашої держави. Тому системність дій, стабільність, швидкість прийняття рішень, створення нормального якісного бізнес-середовища важливі. І це ті завдання, які маємо вирішити у найближчий час”, - сказав Гройсман.

На його переконання, рівень діалогу влади із представниками бізнесу є ефективним, але йдеться не про вплив власників бізнесу на представників влади, а саме про діалог. “Великий бізнес втратив свій вплив, саме ви, бізнес-асоціації, малий і середній бізнес, з яким ми зустрічаємося, радимося, спільно напрацьовуємо рішення, приймаємо їх — ось робота”, - сказав Прем'єр-міністр.

Він визнав, що зроблено ще небагато, але рух уперед помітний.

Читайте також: Україна не може допустити повернення загрози дефолту - Порошенко

Учасники зустрічі планують обговорити актуальні питання та виклики бізнесу в Україні, хід реформ, роботу державного апарату та останні досягнення влади. Це спільна зустріч для компаній-членів Американської торговельної палати в Україні, Європейської бізнес асоціації та Спілки українських підприємців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-