В Україну приїде велика бізнес-делегація зі Штатів - Омелян

В Україну приїде велика бізнес-делегація зі Штатів - Омелян

Укрінформ
Наприкінці цього місяця до України прибуде велика делегація представників американського бізнесу, з якою вестимуться переговори, в тому числі, щодо перспектив інвестування в українську економіку та інфраструктурні проекти.

Про це повідомив у понеділок у Нью-Йорку міністр інфраструктури України Володимир Омелян, передає власний кореспондент Укрінформу.

"29-30 жовтня ми очікуємо велику торговельну місію американського бізнесу в Україну. Величезна частина її представників буде, власне, зі сфери інфраструктури", - зазначив український урядовець після презентації в Нью-Йорку нових можливостей для ведення бізнесу в Україні, а також бренду Ukraine Now.

Читайте також: Ukraine Now: Американський бізнес побачив в Україні більші перспективи

У цьому зв'язку він підкреслив, що під час зустрічей у Києві з представниками американських ділових кіл буде можливість "предметно обговорити, що відбувається, де саме ми потребуємо інвестицій, і де є цікаві напрями для іноземних інвесторів".

Омелян також поінформував, що упродовж останнього тижня побував принаймні в чотирьох американських містах – Вашингтоні, Лос-Анджелесі, Чикаго й Нью-Йорку. За його словами, він провів зустрічі з представниками уряду США, а також американських компаній. У цьому зв'язку він зауважив, що не тільки інформує американську сторону про українські реформи, але й закликає західних бізнес-партнерів до більш активної участі в реформуванні самої України.

"Ми вважаємо, що самі такі візити і роз'яснення, що є Україна, і які можливості ми маємо для західних компаній, сприятиме надходженню американських інвестицій в Україну", - підкреслив глава Мінінфраструктури.

Читайте також: Омелян сподівається, що в Україну прийде більше американських авіакомпаній

Він також повідомив, що ця взаємодія відбувається за підтримки посольств США в Києві, а також України в Вашингтоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-