Нафта знизилася в ціні на тлі торгового конфлікту США з Китаєм

Нафта знизилася в ціні на тлі торгового конфлікту США з Китаєм

Укрінформ
Ціна на чорне золото у вівторок знизилася на тлі ескалації торгового конфлікту між Китаєм і США.

Про це повідомляє сайт Investing.com.

"Ціни на нафту знизилися в ході азіатської сесії, оскільки США пообіцяли накласти 10-відсоткові тарифи на додаткові китайські товари вартістю $ 200 мільярдів", - йдеться в повідомленні.

Листопадовий ф'ючерс на нафту сорту WTI упав на 0,45%, до $ 68,37 за барель, а ф'ючерс на нафту марки Brent знизився на 0,63%, до $ 77,56 за барель. 

Як повідомлялося, в понеділок президент США Дональд Трамп заявив, що Вашингтон накладе 10-відсоткові тарифи на ще один блок китайського імпорту на суму $ 200 млрд, за винятком смарт-годинників від Apple і Fitbit та інших споживчих товарів, включаючи велосипедні шоломи і дитячі автокрісла.

Трамп також сказав в заяві, що якщо Китай планує завдати удар у відповідь, то США відразу ж почне третій етап, який представляє собою додаткові тарифи на $ 267 млрд.

Читайте також: Україна втрачатиме $3 мільярди щороку, якщо Nord Stream 2 побудують - Коболєв

Ванг Сяо, глава досліджень ринку сирої нафти в Guotai Junan Futures, зазначив, що зростаючий торговий конфлікт нашкодив ринковим настроям. На його думку, вплив цього конфлікту на економічне зростання поступово накопичується, що пригнічує ціни на нафту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-