Шляхом реформ треба йти впевнено і не робити зайвих рухів - Гройсман

Шляхом реформ треба йти впевнено і не робити зайвих рухів - Гройсман

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що обрана урядом політика змін у ключових сферах життя країни вимагає впевненої ходи, бо ключовим орієнтиром є розвиток економіки. 

Про це він сказав, спілкуючись з колективом підприємства «Сквиратекс», що спеціалізується на виготовленні жіночого одягу, а також спеціального одягу для військових, поліції та інших служб, інформує Урядовий портал.

Гройсман наголосив, що більшість реформ – довготривалі, і не можна обіцяти, що «завтра буде все і одразу».

Читайте також: У Вінниці відбудеться VI Міжнародний інвестиційний форум за участю Гройсмана

«Але для цього треба прийти. Про це треба говорити на підприємствах. Для всього потрібен час. Ось сьогодні наші діти йдуть в нову школу. Через 12 років діти отримають нові можливості і нові знання. І важливо, аби ми не робили зайвих рухів – один шлях, потім інший. Треба вперто йти по тому шляху, який визначений», - сказав Гройсман.

Ключовий орієнтир, за його словами, - розвиток економіки, але цей процес вимагає залучення всіх – в першу чергу, промисловості, яка має відходити від "давальницьких схем" чи виробництва лише сировини і переходити на замкнені цикли, виробництво готової продукції і пропозиції ринку саме готових виробів. Як наголосив глава уряду, такий підхід дозволить вже у короткостроковій перспективі здійснити ще один важливий економічний прорив – загальмувати міграцію персоналу, яка є явищем світового масштабу.

Прем'єр-міністр відвідав підприємство «Сквиратекс» в рамках робочої поїздки на Київщину.

Фото: сайт Кабміну

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-