У Вінниці відбудеться VI Міжнародний інвестиційний форум за участю Гройсмана

У Вінниці відбудеться VI Міжнародний інвестиційний форум за участю Гройсмана

Укрінформ
У Вінниці в п’ятницю, 7 вересня, за участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана відбудеться VI Міжнародний інвестиційний форум «Вінниччина – бізнес в центрі України».

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив директор департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку Вінницької ОДА Володимир Мережко.

«Цей захід проводиться вже вшосте і його основною метою є активізація економічної співпраці наших підприємств та потенційних інвесторів, а відтак, презентуватимемо інвестиційний, економічний, агропромисловий та туристичний потенціал Вінницької області. Він має послугувати встановленню нових партнерських контактів та налагодженню взаємовигідного співробітництва. Очікуємо, що участь у Форумі візьме Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман», - повідомив Мережко.

За його словами, участь у заході візьмуть вітчизняні урядовці, представники дипломатичного корпусу іноземних держав, інвестиційні компанії, міжнародні експерти, представники бізнес-місій з регіонів-партнерів та ділових кіл. Зокрема, до обговорення важливих тем на форумі долучаться віце-прем’єр-міністр та міністр фінансів Словацької Республіки (2002-2006 та 2010-2012рр.), керівник групи радників Прем’єр-міністра України Іван Міклош, голова правління Агрохолдингу «Миронівський хлібопродукт» Юрій Косюк,  голова Наглядової ради  державної установи «Офіс із залучення та підтримки інвестицій» (UkraineInvest), головний інвестиційний радник Прем'єр-міністра України Даніель Білак  та керівник Офісу з просування експорту (ExportPromotion Office),  радник міністра економічного розвитку і торгівлі України Мар’яна Каганяк.

Загалом очікується близько 450 учасників інвестиційного форуму.

Читайте також: Гройсман: Дискусія про ціну на газ для населення буде завершена у вересні

У програмі інвестиційного форуму передбачені пленарне засідання, платформи ділового спілкування та три панельні дискусії: «Посилення регіональної конкурентоспроможності: інвестиції, інновації, технології», «Інвестиції в інфраструктуру – шлях до економічного розвитку територій» і  «Енергоефективість та енергоощадність – шлях до енергетичної децентралізації».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-