Українське Дунайське пароплавство завершило перше півріччя з прибутком

Українське Дунайське пароплавство завершило перше півріччя з прибутком

Укрінформ
ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» завершило перше півріччя 2018 року з прибутком у 0,5 млн грн порівняно з 12,8 млн грн збитків за аналогічний період минулого року.

Про це в інтерв'ю Укрінформу повідомив голова правління ПрАТ «УДП» Дмитро Чалий.

"За всіма напрямками роботи є очевидний прогрес. Виконані майже всі заплановані показники ефективності управління підприємством - обсяги перевезень, доходи від основної діяльності, собівартість наданих послуг, прибутковість тощо. У січні-червні 2018 року ми спрацювали з прибутком – і це є найважливішим показником нашої успішної діяльності. Прибуток складає рівно півмільйона гривень. Нібито не так багато, але планом за цей період були передбачені збитки у розмірі 3 млн грн, оскільки перший квартал для пароплавства завжди є збитковим - адже на цей час припадають найменші обсяги перевезень і найбільші витрати на ремонт. Для порівняння, у І півріччі минулого року підприємство отримало збитки 12,8 млн грн", - зазначив він.

Читайте також: Суд визнав недійсним договір на 712 мільйонів щодо днопоглиблення у портах - НАБУ

Чалий повідомив, що компанія також має дуже хороший результат за обсягами чистого доходу, якого у зазначеному періоді отримано на суму 396,5 млн грн при плановому показнику 375,7 млн грн. Це на 25% більше, ніж було отримано за цей період торік, підкреслив він.

"Крім того, ми значно збільшили відрахування до державного і місцевого бюджетів - усього на користь держави здійснено виплат на суму 39,7 млн грн, що на чверть більше порівняно з І півріччям минулого року - 30,2 млн грн. При цьому ми не маємо заборгованості ні з виплати заробітної плати, ні з відрахувань до державного бюджету", - повідомив голова правління ПрАТ «УДП».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-