В Україні оприлюднили середньозважені тарифи на теплову енергію з газу

В Україні оприлюднили середньозважені тарифи на теплову енергію з газу

Укрінформ
Держенергоефективності оприлюднило середньозважені тарифи на теплову енергію з газу для розрахунку виробниками тарифів на теплову енергію з альтернативних джерел.

Про це повідомляє Держенергоефективності у Facebook. 

"На виконання вимог статті 20 Закону України «Про теплопостачання» Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України оприлюднює розраховані середньозважені тарифи на теплову енергію, вироблену з використанням газу, для потреб населення та бюджетних установ, а також тарифи на транспортування та постачання теплової енергії", - йдеться у повідомленні.

Середньозважені тарифи від 25 червня 2018 можна завантажити за посиланням

Читайте також: Держенергоефективності та Укргідроенерго підписали Меморандум про співпрацю

Відповідно до цих розрахунків органи місцевого самоврядування можуть встановлювати підприємствам тарифи на теплову енергію з альтернативних джерел на рівні 90% від оприлюднених середньозважених тарифів.

За Законом України від 21.03.2017 № 1959-VIII щодо стимулювання виробництва теплової енергії з альтернативних джерел запроваджено спрощену та прозору процедуру встановлення тарифів на тепло «не з газу».

Маючи гарантований на законодавчому рівні тариф, інвестор, який планує встановити твердопаливну котельню чи біоТЕЦ, може заздалегідь прорахувати прибутковість проекту і залучити необхідні кредитні та інвестиційні кошти на його реалізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-