Уряд у середу розгляне Стратегію модернізації бухгалтерського обліку

Уряд у середу розгляне Стратегію модернізації бухгалтерського обліку

Укрінформ
Кабінет міністрів у середу розгляне проект розпорядження про схвалення Стратегії модернізації системи бухгалтерського обліку та фінансової звітності в державному секторі на період до 2025 року.

Як зазначається у порядку денному засідання КМУ, оприлюдненому на Урядовому порталі, доповідатиме це питання в.о міністра фінансів Оксана Маркарова.

Віце-прем’єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко представить колегам проект постанови про затвердження примірного положення про користування гуртожитками.

Крім того, урядовці мають намір вирішити деякі питання діяльності публічного акціонерного товариства „Українська залізниця”.

У порядку денному - внесення змін до переліку центральних органів виконавчої влади, інших державних органів, відповідальних за виконання зобов’язань, що випливають із членства України в міжнародних організаціях.

Також планується внесення змін до переліку лікарських засобів та медичних виробів, які закуповуються на підставі угод щодо закупівлі із спеціалізованими організаціями, які здійснюють закупівлі за напрямами використання бюджетних коштів у 2018 році за програмою „Забезпечення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру”.

Учасники засідання також можуть схвалити проект постанови про реалізацію експериментального проекту з організації діяльності фонду державного стимулювання створення і використання винаходів (корисних моделей) та промислових зразків.

Серед інших питань порядку денного - зміни до порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо підвищення обороноздатності і безпеки держави.

Читайте також: Бюджет втратив майже 20 мільярдів через нерозмитнені авто - експерт

Також міністр молоді та спорту Ігор Жданов ініціюватиме схвалення проектів указів Президента про призначення стипендій для видатних спортсменів та тренерів України з олімпійських видів спорту та про призначення державної стипендії призерці Олімпійських ігор Наталії Тобіас.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-