Данилюк обговорить розвиток світової економіки на форумі ЄБРР у Йорданії

Данилюк обговорить розвиток світової економіки на форумі ЄБРР у Йорданії

Укрінформ
Міністр фінансів Олександр Данилюк 8 травня 2018 року розпочав робочий візит до Йорданії для участі у Щорічній зустрічі Ради керуючих та бізнес-форумі Європейського банку реконструкції та розвитку.

Про це повідомляється в прес-релізі Мінфіну, що є в розпорядженні Укрінформу.

«8 травня міністр фінансів Олександр Данилюк та заступник міністра фінансів з питань європейської інтеграції Юрій Буца розпочали роботу у Щорічній зустрічі Ради керуючих та бізнес-форумі Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР)», - йдеться в повідомленні.

Серед учасників події урядовці, керівництво міжнародних фінансових організації, представники великого, середнього та малого бізнесу і громадського суспільства. Заходи форуму триватимуть протягом трьох днів. Тема Зустрічі цього року - “Заряджаючи Економіку” (Energising Economies). Протягом заходу обговорять питання зростання світової економіки, залучення країнами, що розвиваються іноземних інвестицій та проблеми, пов'язані з охороною навколишнього середовища.

Читайте також: Данилюк обговорив у Європарламенті надання Україні макрофінансової допомоги ЄС

У рамках робочого візиту міністр фінансів України проведе зустріч з віце-президентом Світового Банку Сирілом Мюллером. Під час зустрічі сторони обговорять розвиток проектів Групи Світового банку в Україні. Також сторони приділять увагу впровадженню структурних реформ в Україні.

Міністр фінансів України Олександр Данилюк також зустрінеться з Міністром фінансів Йорданії Омаром Малхасом. Сторони обговорять співпрацю України та Йорданії, розвиток електронних фінансових послуг та досвід управління зовнішнім боргом.

Також Данилюк зустрінеться з міністром торгівлі та постачання Ярубом Кудою. Ключовими темами зустрічі стануть залучення іноземних інвестицій до економік держав та розвиток двосторонньої торгівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-