Омелян анонсував внесення до Ради компромісного проекту про водний транспорт

Омелян анонсував внесення до Ради компромісного проекту про водний транспорт

Укрінформ
Доопрацьований законопроект №2475а «Про внутрішній водний транспорт» враховує всі побажання бізнесу і може бути внесений до парламенту як компромісний.

Про це заявив міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час круглого столу з перспектив впровадження реформи внутрішніх водних шляхів в Україні в представництві ЄБРР в Україні, повідомляє прес-служба Мінінфраструктури.

Міністр інфраструктури України наголосив, що доопрацьований законопроект №2475а «Про внутрішній водний транспорт» враховує всі побажання бізнесу і може бути внесений до парламенту як компромісний: «Ми запізнилися з реформою річки на 20 років. За цей час вантажопотік впав з 60 млн тонн на рік до 7 млн тонн. Ми маємо заповнити Дніпро та інші внутрішні річки вантажним і пасажирським транспортом. Треба зрештою дати старт цій надважливій реформі», - наголосив урядовець.

Читайте також: Омелян розповів, для чого потрібні провідні компанії у дорожній сфері України

Участь у заході також взяв директор представництва ЄБРР в Україні Шевкі Аджунер, керівник Офісу підтримки реформ Міністерства інфраструктури Олександра Клітіна, народні депутати України та представники бізнесу.

Як повідомлялося, 27 лютого Верховна Рада України не прийняла в першому читанні законопроект "Про внутрішній водний транспорт" №2475а та альтернативний йому №2475а-3, відправивши їх на доопрацювання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-