Реформу Фіскальної служби ніщо не зупинить - Гройсман

Реформу Фіскальної служби ніщо не зупинить - Гройсман

Укрінформ
Державна фіскальна служба під керівництвом Мирослава Продана показала непогані результати, але реформа ДФС обов'язково відбудеться.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман журналістам у Богуславі на Київщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується ДФС, то уряд прийняв рішення на основі комісії про звільнення Романа Насірова, а далі - питання конкурсу... Що стосується мого ставлення до роботи в.о.голови ДФС Мирослава Продана, я задоволений. Хоча йому було непросто", - сказав Гройсман.

За його словами, якщо говорити про період січень 2017- січень 2018 р., то тільки від роботи митниці вдалося збільшити надходження до державного бюджету на 9 млрд грн.

Глава уряду наголосив, що вже ніщо не може зупинити реформу ДФС. У цьому контексті він наголосив на необхідності створити актуальну систему адміністрування податків, клімат, забезпечити сприятливі умови для ведення бізнесу.

Читайте також: Для реального покращення бізнес-клімату потрібна реформа ДФС - Данилюк

"Реформа ДФС буде тривати, аби це була якісна служба всередині країни, яка б могла якісно адмініструвати податки", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, глава уряду у п'ятницю здійснює робочу поїздку по Київській області.

Кабінет міністрів 31 січня ухвалив рішення щодо звільнення відстороненого очільника ДФС Романа Насірова на підставі висновку Національного агентства з питань державної служби.

У березні 2017 року Кабмін відсторонив від посади голови ДФС Насірова, якого затримали у так званій "газовій справі Онищенка". За даними слідства, упродовж 2015 року він ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-