Українські підприємці провели переговори із представниками Міжнародного Трейд-клубу

Українські підприємці провели переговори із представниками Міжнародного Трейд-клубу

Укрінформ
У Київській торгово-промисловій палаті пройшли ділові переговори з членами Міжнародного Трейд-клубу. 

Представники 85-ти українських компаній особисто поспілкувалися із представниками іноземних амбасад щодо подальшої торговельної співпраці та залучення інвестицій.

 Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

25 січня 2018 року на зустрічі Міжнародного Трейд-клубу українські підприємці у B2B-форматі поспілкувалися із торговими представниками зарубіжних амбасад щодо експорту своєї продукції та подальшої взаємовигідної співпраці. В заході взяли участь представники 25-ти торговельно-економічних відділів іноземних посольств, акредитованих в Україні та 14-ти представництв зарубіжних організацій та компаній.

На зустрічі іноземні дипломати ознайомились з економічним потенціалом промислових підприємств Києва, були налагоджені ділові контакти між українськими та іноземними бізнесменами.

«Дуже цікавий захід, тому що можна підходити до представників, які вас цікавлять і спілкуватися. Тепер будемо очікувати в подальшому нові контакти та контракти, розповсюдження українського бізнесу на інших ринках в інших країнах», - поділилася враженнями представниця компанії «Ділекс Трейд» Лідія Константинова, яка брала участь у заході вперше.

Представник посольства Ісламської республіки Пакистан Алла Семешко відзначила користь В2В переговорів та сказала, що знайшла вже багато компаній, які потрібні посольству:

«Пакистан зацікавлений в ринку України, їх цікавить все – від інструментів до побутової хімії, до виробів із шкіри, текстилю. У Пакистані багато молодих компаній, які шукають нові ринки збуту. Вони імпортують фрукти, овочі, зернові, бобові і їх товар набагато дешевший та якісніший порівняно з іншими. Будемо сподіватися на міцне співробітництво».

Читайте також: Міжнародний Трейд-клуб відкриває нові можливості для українського бізнесу

Олександр Литвиненко з підприємства «Дельта Агро», яке займається вирощуванням насінням сільськогосподарських культур, мінеральними добривами та хімічними засобами захисту рослин, зазначив, що живе спілкування набагато спрощує комунікацію і досягнення бізнесових цілей:

«Мої очікування від заходу виправдалися на 99%. 1% залежить від моєї вини, тому що я мало взяв презентаційного матеріалу.  На скільки далі просуватиметься співпраця, залежить від зацікавленості зарубіжних країн в українському агросекторі, а саме у плодово-овочевому виробництві».

Міжнародний Трейд-клуб вже вшосте проводить В2В переговори у Київській торгово-промисловій палаті. За результатами заходу сформували дорожню карту співробітництва торгових місій і представництв з київськими підприємцями. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-