Міжнародний Трейд-клуб відкриває нові можливості для українського бізнесу

Міжнародний Трейд-клуб відкриває нові можливості для українського бізнесу

Укрінформ
Міжнародний Трейд-клуб, що об’єднує понад 60 дипломатичних та торгових представників зарубіжних посольств в Україні, провів засідання у Київській торгово-промисловій палаті 25 січня 2018 року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Захід відвідали не тільки члени Трейд-клубу, а й законотворці та керівники київської влади, які обговорили стан і перспективи національної промисловості та міста Києва.

Керівникам торговельно-економічних відділів іноземних посольств вручили іміджеве видання «Експортери міста Києва». Електронний варіант каталогу був створений Київською ТПП з ініціативи та допомогою КМДА. 100 київських підприємств-експортерів повністю безкоштовно представили свою продукцію та виробничі можливості українською та англійською мовою.

«Презентація в каталозі можливостей промислових підприємств столиці може стати додатковим дієвим інструментом залучення інвестицій в економіку Києва та нарощування експортного потенціалу столичних товаровиробників», – зазначив директор Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА Андрій Мельничук.

Київська ТПП також підготувала та видала юридичний гід для ведення бізнесу в Україні «Legal guide of doing business in Ukraine» англійською мовою, який також отримали керівники торговельно-економічних відділів іноземних посольств. У виданні розміщена інформація про особливості правового регулювання та правозастосовної практики для ефективного здійснення діяльності в рамках української юрисдикції.

Читайте також: На газовий ринок України виходить "дочка" американського трейдера

Голова відділу з питань економіки Посольства Угорщини в Україні Андраш Кадар зазначив:

«Хочу високо оцінити від імені Міжнародного Трейд-клуба роль і можливості Київської торгово-промислової і підприємців міста Києва в економічному розвитку України. Ми бачимо величезний потенціал, який ще не повністю використаний. Сподіваюся, що рівно через рік ми з радістю поділимося досягнутими успіхами».

Київські підприємства презентували свої інвестиційні проекти з  широким діапазоном виробництва від харчових продуктів та вин до металевих виробів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-