Кубів про бюджет: Збалансований документ, який вестиме до економічного зростання

Кубів про бюджет: Збалансований документ, який вестиме до економічного зростання

Укрінформ
Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів закликав народних депутатів підтримати у четвер, 7 грудня, проект державного бюджету на 2018 рік у другому читанні.

Про це він сказав під час Погоджувальної ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Запропонований урядом проект бюджету-2018 — це фундаментальний документ для запровадження найважливіших реформ. Це збалансований документ, який пройшов обговорення в асоціаціях, в експертів, проведено багато процедурних аспектів разом з консультаціями депутатів у комітеті. Цей документ Президент України та уряд чітко визначили як пріоритет, його треба неодмінно підтримати у сесійній залі того четверга. Я закликаю усіх до єдності, бо йдеться про те, що ми будуємо свою державу і вона буде міцною», - сказав Кубів.

Він нагадав, що уряд у законопроекті про бюджет передбачив кошти на вшанування пам’яті Героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули в АТО.

Читайте також: Мінгареллі закликав Раду не чіпати Фонд регіонального розвитку у бюджеті-2018

Кубів наголосив, що підготовлений проект є бюджетом економічного зростання. Він передбачає стабільне фінансування пріоритетних галузей, серед яких подальша розбудова інфраструктури країни, нарощення енергоефективності, проведення медичної реформи, підтримка аграрного сектору та інших важливих сфер.

У свою чергу Голова Верховної Ради Андрій Парубій сподівається на ухвалення парламентом проекту Державного бюджету на 2018 рік у другому читанні та в цілому в четвер, 7 грудня, після розгляду законопроекту за повною процедурою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-