Інвестиційні перспективи України обговорюють на міжнародному форумі у Дніпрі

Інвестиційні перспективи України обговорюють на міжнародному форумі у Дніпрі

Укрінформ
У Дніпрі у діловому центрі «Менора» відкрився Міжнародний економічний форум-2017. Він зібрав провідних вітчизняних та закордонних експертів. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Результатом форуму стануть нові ділові відносини, проекти, інвестиції, які прийдуть на Дніпропетровщину. Двері ДніпроОДА завжди відкриті для бізнесу. Ми беремо на себе роль помічника кожного інвестора, який готовий працювати в регіоні. Впевнений, що вже за рік, на наступному форумі, будемо обговорювати як нові, так і вже успішно реалізовані проекти», - сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Першого дня учасники зустрічі обговорюватимуть стратегічні реформи в Україні, інвестиційні перспективи та формування інвестиційної привабливості, програми підтримки малого бізнесу. Серед спікерів – інвестор Борис Ложкін, голова правління Ощадбанку Андрій Пишний, екс-прем’єр-міністр Литви Андрюс Кубілюс, посол Канади в Україні Роман Ващук, радник голови ДніпроОДА Юрій Голик, почесний президент Київської школи економіки Тимофій Мілованов, виконуючий директор Спілки українських підприємців Катерина Глазкова, президент BDO Україна Алла Савченко.

Другого дня на форумі говоритимуть про податкову реформу, інструменти успіху в експорті, нові можливості в агропромисловому комплексі, побудову інноваційної економіки, успішну взаємодію бізнесу, держави та громад в процесі децентралізації.

До дискусій та круглих столів приєднаються, зокрема, президент Асоціації платників податку України Грігол Катамадзе, виконавчий директор Українського центру сприяння інвестиціям та торгівлі Олена Кудляк, керівник проекту «Агроторгівля України» за підтримки уряду Німеччини Андре Піллінг, віце-президент Київської школи економіки Інна Совсун, представник Канадсько-Українського проекту підтримки торгівлі Емма Турос.

Читайте також: Тренди гостинності представлять на туристичному форумі в Запоріжжі

На думку організатора форуму – Дніпропетровської ОДА, Міжнародний економічний форум сприятиме покращенню інвестиційного клімату в області. Адже за роки війни область не залишив жоден інвестор. Кожну п’яту гривню інвестицій України отримує саме цей регіон.

На слухачів форуму чекає 25 дискусій, семінарів та тренінгів.

Як підкреслив почесний президент Київської школи економіки Тимофій Мілованов, форум дуже прогресивний. «Зазвичай ми бачимо, що в регіонах країни, поза Києвом, досить мало чесної дискусії про економіку. Багато офіціозу і мало критичних розмов. Сподіваюся, що зараз буде конструктивний діалог», - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-