Тренди гостинності представлять на туристичному форумі в Запоріжжі

Тренди гостинності представлять на туристичному форумі в Запоріжжі

Укрінформ
У четвер, 16 листопада, в запорізькій виставковій залі "Козак Палац" розпочнеться масштабний Туристичний бізнес-форум. 

Упродовж двох днів провідні фахівці та експерти обговорюватимуть нові тенденції і тренди індустрії гостинності, повідомляється на сайті Запорізької міської ради.

"Ми давно говоримо про потенціал розвитку Запоріжжя як туристичного центру. У цьому році була розроблена програма розвитку туризму на наступні три роки. Під час форуму основні положення програми будуть обговорюватися на круглих столах і воркшопах. У ході підготовки програми ми зіткнулися з багатьма факторами, які були успішно вирішені як нашими колегами з інших міст, так і на загальнонаціональному рівні. Нам була необхідна платформа, на якій можна обговорити розвиток туризму в Запоріжжі, а також проблеми внутрішнього туризму. Такою платформою стане Туристичний бізнес-форум, який збере фахівців у сфері розвитку міської та загальноукраїнської туристичної сфери, представників бізнесу, IT-сфери", - розповів заступник міського голови Анатолій Пустоваров.

Читайте також: Професійні мандрівники поділяться своїми лайфхаками у Львові

На форумі виступлять 40 українських спікерів, заплановано провести 8 панельних дискусій. Участь у заході візьмуть готельєри, представники найбільших авіакомпаній та інших гравців туристичного ринку країни.

Також для учасників форуму буде організовано майстер-класи з різних напрямків. Зокрема, 5 кращих рестораторів України проведуть гастрономічні майстер-класи.

Для запорожців і гостей заходу організатори підготували різноманітні конкурси й розіграші з подарунками. Крім того, в межах форуму відбудеться презентація туристичного порталу Запоріжжя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-