Фонд держмайна назвав об'єкти, які хоче продати до кінця року

Фонд держмайна назвав об'єкти, які хоче продати до кінця року

Укрінформ
Фонд державного майна України до кінця 2017 року виставить на продаж Дніпровську та Херсонську ТЕЦ, Волинське підприємство "Оснастка". Продаж Запорізького алюмінієвого комбінату заплановано на перші місяці 2018 року.  

Про це повідомляє прес-служба ФДМУ.

"По Дніпровській теплоелектроцентралі урядовий комітет уже затвердив умови продажу. Визначена початкова вартість пакету акцій у понад 102 мільйони гривень. Фактично на кінець листопада - початок грудня ми виходимо на збір заявок від інвесторів", - поінформував керівник Фонду Віталій Трубаров.

Він зауважив, що відповідно до умов продажу Дніпровської ТЕЦ, новий власник зобов’язаний провести модернізацію трубопроводів, не допускати заборгованості із заробітної плати та не звільняти працівників, виконувати трудовий договір, зберегти соціальні пільги.

Керівник Фонду також зазначив, що вартість пакету акцій (99,8%) Херсонської ТЕЦ становить 75,7 млн гривень.

Читайте також: Фонд держмайна назвав об’єкти, які планує продати у 2018 році

За словами Трубарова, на продаж буде виставлено контрольний пакет акцій (50,007%) державного підприємства "Оснастка" за 20,4 млн гривень.

Фонд державного майна планує також на початку 2018 року виставити на продаж Запорізький алюмінієвий комбінат. Розмір державного пакету акцій становить понад 60%.

Трубаров також повідомив, що Фонд держмайна оголошує конкурс на заміщення вакантної посади генерального директора ПрАТ "Миколаївська ТЕЦ". Заявки приймаються до 24 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-