Укргазбанк перевищив запланований показник прибутку майже на 50%

Укргазбанк перевищив запланований показник прибутку майже на 50%

Укрінформ
За 9 місяців 2017 року "Укргазбанк" збільшив чистий прибуток до 250 млн грн, що майже на 50% перевищує встановлений бюджетом та затверджений Наглядовою радою банку запланований показник.

Про це повідомляється на сайті банку.

Також "Укргазбанк" продовжує демонструвати стабільну динаміку зростання клієнтської бази, яка збільшилася на 84 405 клієнтів і склала майже 1 мільйон.

З початку року банк збільшив обсяг активів до 71 млрд грн, таким чином приріст склав 17,1 млрд грн, що ще раз підтверджує ефективність обраного напряму діяльності та підтримки енергоефективних, екологічних проектів.

"Укргазбанк" сьогодні – абсолютний лідер "зеленого" фінансування в Україні – підтримки введення нових потужностей у 2017 році. Цього року кожний четвертий мегават отриманого "зеленого" тарифу на електроенергію профінансовано саме за допомогою нашого ЕКО-Банку. І, звісно, до кінця року ми плануємо суттєво збільшити кількість профінансованих екологічних проектів, що стане запорукою енергонезалежності України", - зазначив голова Правління банку Кирило Шевченко.

Читайте також: Керівники Мінфіну, Мінекономіки і НБУ їдуть на переговори з МВФ

Станом на 1 жовтня кредитний портфель клієнтів збільшився на 11 млрд грн і досяг 37,7  млрд грн. У тому числі кредитний портфель ЕКО-проектів збільшився на 2,5 млрд грн до 4,4 млрд грн.

"Укргазбанк" зберігає істотний обсяг коштів, що є запорукою стабільного та ефективного обслуговування клієнтів. Портфель залучених коштів клієнтів з початку року збільшився на 16,9 млрд грн і склав 62,2 млрд грн.

Крім того створена модель співпраці з корпоративними клієнтами роботи дозволила збільшити кредитний портфель майже на 10,3 млрд грн до 31,1 млрд грн.

За 9 місяців поточного року кредитний портфель клієнтів малого та середнього бізнесу збільшився на 606 млн грн до 1,7 млрд грн, а кредитний портфель клієнтів роздрібного бізнесу збільшився на 151 млн грн і склав майже 5 млрд грн.

У звітний період портфель цінних паперів збільшився на 2,5 млрд грн і досяг 23,7 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-