Керівники Мінфіну, Мінекономіки і НБУ їдуть на переговори з МВФ

Керівники Мінфіну, Мінекономіки і НБУ їдуть на переговори з МВФ

Укрінформ
Офіційна делегація України у складі керівництва Національного банку, Міністерства фінансів та Мінекономіки відбули до м.Вашингтон (США) для участі у Щорічних зборах Міжнародного валютного фонду та Групи Світового банку. 

Про це повідомляється на сторінці Нацбанку у Facebook.

"В.о. голови НБУ Яків Смолій та заступник голови НБУ Дмитро Сологуб відбули до м.Вашингтон (США) для участі у Щорічних зборах Міжнародного валютного фонду та Групи Світового банку. До складу офіційної делегації України також увійшли міністр фінансів України Олександр Данилюк, заступник міністра фінансів України Юрій Буца, перший заступник міністра економічного розвитку та торгівлі України Максим Нефьодов", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: МВФ дав прогноз ВВП та безробіття в Україні

Зазначається, що у програмі візиту, зокрема, заплановано участь у офіційній програмі Щорічних зборів МВФ. Крім того, в.о. голови Національного банку України Яків Смолій проведе робочі зустрічі з провідними фінансистами та економістами світу, керівниками центральних банків, серед яких - перший заступник директора-розпорядника МВФ Девід Ліптон, голова Центробанку Швеції Стефан Інгвес, голова Центробанку Австрії Евальд Новотний, віце-президент Європейської Комісії Валдіс Домбровський та інші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-