Вибухи у Калинівці не вплинули на транзит газу до Євросоюзу - Укртрансгаз

Вибухи у Калинівці не вплинули на транзит газу до Євросоюзу - Укртрансгаз

Укрінформ
Вибухи у Калинівці, що сталися внаслідок загорання на складах боєприпасів, не вплинули на транзит газу територією України.

Про це пише прес-служба ПАТ "Укртрансгаз".

"Надзвичайна ситуація, що сталася внаслідок загорання на складах боєприпасів поблизу населеного пункту Калинівка, не впливає на транзит газу територією України, в 30-ти кілометровій зоні від місця виникнення пожежі транзитні магістральні газопроводи не проходять", - йдеться у повідомленні.

Як інформує УТГ, у районі Калинівки пролягають газопроводи, що забезпечують природним газом місто Вінниця та інші населені пункти області. Однак наразі газопостачання обласного центру не зупинялося.

"Сьогодні опівночі в цілях безпеки було зупинено роботу трьох газорозподільних станцій, що подають газ до сіл, які розташовані найближче до місця пожежі, — ГРС Калинівка, ГРС Дружба і ГРС Сальник", - зазначили в УТГ.

Читайте також: Укртрансгаз очікує до середини жовтня у сховищах 17 мільярдів кубів газу

Для реалізації контролю за розвитком надзвичайної ситуації організовано додаткові пости моніторингу на об`єктах газотранспортної інфраструктури, налагоджено чергування аварійно-відновлювальних бригад. Представники ПАТ «Укртрансгаз» залучені до роботи оперативного штабу з ліквідації цієї надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-