Україна отримала відзнаку на міжнародній виставці в Астані

Україна отримала відзнаку на міжнародній виставці в Астані

Укрінформ
Україна отримала бронзову відзнаку на церемонії нагородження кращих павільйонів Міжнародної спеціалізованої виставки "ЕКСПО-2017" в Астані у номінації "Краще розкриття теми ЕКСПО".

Церемонія відбувалася у суботу, 9 вересня, ввечері за підсумками трьох місяців роботи виставки, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Павільйони країн-учасниць поділили на чотири типи: площею 700 і більше м.кв., 400-700 м.кв., менше 400 м.кв. та спільні павільйони.

До складу журі увійшли 9 експертів у галузі архітектури та міжнародних виставок. Вони й визначили перші три місця в кожній групі за двома категоріями: виставковий дизайн та розкриття теми.

Україна посіла третє місце в категорії "Розкриття теми" у групі спільних павільйонів. "Срібло" забрала тут Гана, а "золото" - Таджикистан.

Читайте також: Корея може інвестувати у розвиток української сонячної енергетики

Загалом нагороди отримали 24 країни-учасниці "ЕКСПО-2017" із 115.

Як повідомлялося раніше, із 10 червня до 10 вересня в Астані (Республіка Казахстан) проходить Міжнародна спеціалізована виставка "ЕКСПО-2017". Україна на Національному стенді у рамках виставки представила близько 100 інвестиційних проектів у сфері відновлюваної енергетики та енергоефективності.

Загалом участь у виставці взяли 115 країн.

Фото: expo2017astana.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-