Корея може інвестувати у розвиток української сонячної енергетики

Корея може інвестувати у розвиток української сонячної енергетики

Укрінформ
Корейські інвестори відібрали для детального вивчення близько 15 проектів України в рамках Міжнародної виставки "ЕКСПО-2017", яка відбувається в Астані.

Про це журналістам розповів віце-президент Української торгово-промислової палати, в.о. комісара України на виставці Сергій Свистіль, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Корея відібрала 15 інвестиційних проектів для того, щоб залучити свій досвід, фінанси в Україну з точки зору сонячної енергетики", - зазначив він.

Крім того, за його словами, Україна має пропозиції і від Малайзії щодо впровадження сонячної енергетики.

У ТПП також додали, що корейська компанія UNINK для поглибленого вивчення відібрала такі проекти, як будівництво Любельської вугільної шахти, карпатської вітроелектростанції потужністю 36,3 МВт, сонячної електростанції, вітроелетростанції потужністю 39,6 МВт і будівництво євроколії Варшава-Львів.

Читайте також: Holtec планує створити в Україні виробництво нових реакторів для АЕС

Як повідомлялося раніше, з 10 червня до 10 вересня в Астані (Республіка Казахстан) проходить Міжнародна спеціалізована виставка "ЕКСПО-2017". Україна на Національному стенді у рамках виставки представила близько 100 інвестиційних проектів у сфері відновлюваної енергетики та енергоефективності.

Загалом участь у виставці взяли 115 країн.       

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-