ТПП:Україна - лідер з розвитку вітроенергетики серед пострадянських країн

ТПП:Україна - лідер з розвитку вітроенергетики серед пострадянських країн

Укрінформ
Україна є єдиною країною на пострадянському просторі, яка виробляє вітрогенератори мультимегаватного класу, таким чином, наша країна стала лідером з вітроенергетики.

Про це на прес-конференції секції України на Експо-2017 сказала директор з корпоративних комунікацій Торгово-промислової палати Ірина Лепкіна, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Україна є лідером пострадянського простору з розвитку вітроенергетики, єдиною компанією на пострадянському просторі, яка виробляє вітрові установки мультимегаватного класу є українська компанія «Фурлендер Віндтехнолоджи», - наголосила Лепкіна.

Читайте також: Tesla допоможе будувати найбільшу у світі ВЕС

За словами віце-президента Торгово-промислової палати Сергія Свистіля, вітер і вуглеводні нині є тими сферами, які цікавлять Казахстан в плані енергетичного співробітництва з Україною.

«Вітер є енергетичним потенціалом Казахстану. Ми намагаємося цю тему розвивати. Є зацікавленість у вітроустановках і великої, і малої потужності. Ми для себе визначили, що в майбутньому перспективним є створення комбінованих систем», - наголосив Свистіль. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-