Порошенко пропонує прем'єру Естонії збільшити обсяг інвестицій в Україну

Порошенко пропонує прем'єру Естонії збільшити обсяг інвестицій в Україну

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з Прем'єр-міністром Естонської Республіки Юрі Ратасом висловив зацікавленість у розширенні торговельно-економічного співробітництва між країнами. 

Про це повідомляє прес-служба глави держави. 

"Глава держави підкреслив зацікавленість України у розширенні торговельно-економічного співробітництва з Естонію та відзначив значний потенціал для збільшення обсягів естонських інвестицій", - йдеться у повідомленні. 

Порошенко подякував Ратасу за тверду політичну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, послідовну позицію щодо засудження і невизнання анексії Криму, рішучу позицію на підтримку політики санкцій та їх збереження до повної імплементації Росією Мінських домовленостей, а також важливу гуманітарну і технічну допомогу Україні з боку Естонії та сприяння у реалізації реформ в Україні. 

Було обговорено можливості подальшого залучення нашою країною передового досвіду Естонії, зокрема щодо розвитку електронного урядування.   

"Петро Порошенко висловив сподівання на активізацію взаємодії з Естонію у питаннях європейської інтеграції, зокрема під час естонського головування в ЄС у другій половині поточного року", - повідомили у прес-службі Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-