Дніпровський меткомбінат на межі зупинки – керівництво

Дніпровський меткомбінат на межі зупинки – керівництво

Укрінформ
Існує загроза повної зупинки ПАТ "Дніпровський металургійний комбінат". Щодня вишукуються кошти на оплату добової норми забезпечення однієї доменної печі комбінату.

Про це повідомили у прес-службі меткомбінату.

"Керівництво корпорації "ІСД" і ПАТ "ДМК" роблять усе можливе, щоб містоутворююче підприємство Кам’янського продовжило свою роботу. Для безперебійної роботи частину коксу комбінат купує у ПрАТ "Євраз Південкокс" і за межами України в Польщі, але через нестачу обігових коштів і високу вартість коксу поставки сировини на ПАТ "ДМК" неритмічні", - зазначається у повідомленні.

На підприємстві вважають, що проблема із забезпеченням сировини була б не такою гострою, якби відновив свою роботу ПАТ "Алчевськкокс" і будуть налагоджені поставки коксу на ПАТ "ДМК".

Зазначається, що в разі зупинки ПАТ "Дніпровський меткомбінат" або простою структурних підрозділів підприємства вступає в силу діючий на підприємстві колективний договір, згідно з яким час простою не з вини працівника оплачується в розмірі 100% тарифної ставки встановленого розряду (окладу), якщо він у цей час знаходився на робочому місці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-