Російські перевізники запустили через Україну контейнерний потяг

Російські перевізники запустили через Україну контейнерний потяг

Укрінформ
Російські залізничні перевізники «ТрансКонтейнер» і «РЖД Логистика» запустили контейнерний потяг з Китаю в Угорщину, який проходить через Україну.

Про це пишуть SeaNews.

"15 червня у Будапешт прибув контейнерний потяг з Китаю, запущений ПАТ «ТрансКонтейнер», і АТ «РЖД Логистика» і дочірньою компанією «РЖД Логистики» Far East Land Bridge (FELB). Поїзд, в якому 41 сорокафутовий контейнер з одягом, електронікою і різним устаткуванням, було відправлено з міста Чанша (провінція Хунань) 27 травня. Митне очищення вантажу, фітоконтроль, а також перевантаження на вузьку колію відбувалося на терміналі «ТрансКонтейнера» в Добрі (Словаччина). Транзитний час в дорозі дотримання територією країн колії 1520 склало 13 днів (3 дні територією Монголії, 7 днів  Росією та 3 дні Україною)», - йдеться в повідомленні.

Оператором сервісу є дочірня компанія «РЖД Логистика» - Far East Land Bridge (FELB), експедитором по Росії - «РЖД Логистика», рухомий склад, устаткування і термінальні послуги надав «Трансконтейнер». Партнером проекту також виступило ZSSK Cargo - дочірнє суспільство Словацьких залізниць.

На думку директора з продажу і розвитку бізнесу «ТрансКонтейнера» Олександра Подилова, новий сервіс передусім зацікавить клієнтів, яким потрібна доставка вантажу в країни Центральної і Південної Європи.

«Точну дату відправки потягу називати доки передчасно, але вже можна стверджувати, що сервіс стане регулярним з періодичністю відправки 3-4 потяги в місяць. Тестова відправка пройшла дуже успішно, і клієнт визнав її ефективною. Зараз ми знаходимося в процесі формування замовлень на липень», - зазначив  заступник директора з продажу АТ «РЖД Логистика» Олександр Баскаков.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-