Порошенко обговорив з німецьким бізнесом інвестиції в Україну

Порошенко обговорив з німецьким бізнесом інвестиції в Україну

Фото
Укрінформ
У рамках робочого візиту до Берліну Президент України Петро Порошенко провів зустріч з представниками німецьких ділових кіл.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Петро Порошенко запросив німецькі компанії активніше інвестувати в Україну та відзначив потенціал розвитку і зміцнення українсько-німецької ділової співпраці", - йдеться у повідомленні.

За словами Президента, надзвичайно важливим завданням, над яким працює українська влада, є створення умов для безпечного інвестування в Україну.

У ході зустрічі глава держави докладно поінформував про прогрес України на шляху реформ. Окремий акцент було зроблено на стабілізації макроекономічної ситуації в державі, прогресі в очищенні банківської системи та дерегуляції, важливих зусиллях у рамках реформування сфери енергетики, а також протидії корупції.

Порошенко підкреслив, що разом із запуском поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом, відкрито нові перспективні можливості для нарощування взаємодії між Києвом та Берліном.

Він окремо наголосив на наявності твердої політичної волі для зміцнення двостороннього торговельного та інвестиційного співробітництва між Україною і Німеччиною.

У зустрічі взяли участь представники провідних компаній банківської сфери, телекомунікаційної галузі, а також представники будівельних і агропромислових компаній.

Фото: Михайло Палінчак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-