Україна продемонструє свої успіхи в реформах у парламенті Німеччини

Україна продемонструє свої успіхи в реформах у парламенті Німеччини

Укрінформ
Навесні в німецькому парламенті пройде "День реформ в Україні", під час якого буде продемонстровано успіхи України у впровадженні реформ.

Проведення заходу обговорили під час зустрічі в Берліні Президент України Петро Порошенко та президент Бундестагу Норберт Ламмерт, повідомляє прес-служба Глави держави.

"Петро Порошенко та Норберт Ламмерт також відзначили важливість проведення "Дня реформ в Україні" навесні цього року в Бундестазі, що стане нагодою для демонстрації успіхів України у впровадженні реформ і бізнес- та інвестиційних можливостей в Україні", - йдеться у повідомленні.

Співрозмовники також обговорили прогрес України на шляху реформ та відповідні можливості Бундестагу підтримати зусилля української влади в цьому напрямку.

У ході зустрічі Президент України також поінформував про загострення ситуації на Донбасі та гібридну агресію, що триває, з боку Росії.

"У цьому контексті співрозмовники відзначили важливість збереження єдності та солідарності для ефективної відповіді на існуючі загрози для миру та безпеки.

Порошенко висловив вдячність за тверду позицію Ламмерта на підтримку суверенітету та територіальної цілісності України та рішучого невизнання анексії Росією Криму. Сторони погодилися з важливістю підтримки політики санкцій щодо Росії до повного виконання Мінських домовленостей", - повідомили у президентській прес-службі.

Глава Української держави та президент Бундестагу підкреслили важливість пришвидшення надання українцям безвізового режиму та ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Президент звернувся з проханням до парламенту Німеччини визнати Голодомор актом геноциду проти українського народу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-