З Латвії відправили нову партію гумдопомоги для українських військових

З Латвії відправили нову партію гумдопомоги для українських військових

Фото
Укрінформ
У Латвії, за координації посольства України, відбулося відправлення чергового гуманітарного вантажу для потреб українських військових, який був зібраний латвійськими волонтерськими та благодійними організаціями.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці посольства України в Латвії.

За повідомленням, за кошти, зібрані благодійною ініціативою STOPIFY передано: позашляховик Toyota HiLux, дрони, тепловізійні прилади, прилади нічного бачення, планшети, сухпайки та інше необхідне спорядження.

Колектив державної компанії Latvenergo передав потужні павербанки (на 30 тис. мА), а від латвійської Асоціації мисливців було передано м’ясні консерви з дичини. Також латвійці з Латгалії передали українським воїнам оптичні прилади.

У заході з відправлення допомоги взяли участь посол України Анатолій Куцевол, голова благодійного фонду Ziedot.lv Рута Діманта та співзасновник ініціативи STOPIFY Марціс Мікельсонс-Гермс (Marcis Mikelsons – Germs).

«Щиро вдячні нашим латвійським друзям за постійну допомогу, яка надається Збройним Силам України з перших днів повномасштабної війни», – подякували у посольстві.

Нагадаємо, раніше з Латвії відправили в Україну комп’ютери для шкіл і транспортні засоби для Збройних сил України.

Фото: посольство України в Латвії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-