Оголошено дати і теми вебінарів з міжнародного права від СКУ та Києво-Могилянської академії

Оголошено дати і теми вебінарів з міжнародного права від СКУ та Києво-Могилянської академії

Укрінформ
Світовий конгрес українців (СКУ) та Національний університет «Києво-Могилянська академія» оголосили дати та теми вебінарів з міжнародного права «KMAcademic Talks: International Law and the War», що відбудуться у квітні.

Як передає Укрінформ, про це повідомив СКУ.

Перша зустріч у рамках ініціативи відбудеться вже 6 квітня. На ній йтиметься про екологічний вимір російських воєнних злочинів та наслідки жорстокої атаки на Каховську ГЕС у червні 2023 року. Спікер – доцент Національного університету «Києво-Могилянська академія» (КМА), кандидат юридичних наук Дмитро Коваль.

16 квітня говоритимуть на тему: «Важливість відповідальності Росії за злочини, скоєні під час агресії проти України». Спікерка – Мирослава Антонович, доктор права, юристка-міжнародниця, кандидатка філологічних наук, доцентка.

20 квітня буде проведено вебінар на тему: «Злочини сексуального насильства в умовах російсько-української війни». Спікерка – Катерина Бусол, юристка, старша викладачка кафедри Міжнародного та європейського права НаУКМА.

Темою третього вебінару, який відбудеться 27 квітня, буде: «Відповідальність керівництва Росії та Білорусі за злочин агресії: справедливість для України та трансформаційні зміни для міжнародного права». Спікерка – Катерина Бусол.

30 квітня проведуть вебінар на тему: «Правосуддя перехідного періоду для України після початку повномасштабного вторгнення». Спікерка – Катерина Бусол.

Детальніша інформація та посилання на реєстрації доступні тут

Нагадаємо, Світовий конгрес українців (СКУ) став інформаційним партнером проєкту Національного університету «Києво-Могилянська академія» – серії онлайн-вебінарів з міжнародного права «KMAcademic Talks: International Law and the War», які відбуватимуться з квітня по червень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-