Віцепрезидент СКУ у Західній Європі отримав відзнаку від Міноборони України

Віцепрезидент СКУ у Західній Європі отримав відзнаку від Міноборони України

Фото
Укрінформ
Віцепрезидент Світового конгресу українців (СКУ), заступник голови Спілки українців Франції Володимир Когутяк отримав відзнаку від Міністерства оборони України «За сприяння війську».

Як передає Укрінформ, про це СКУ повідомив на своїй фейсбук-сторінці.

«Коли мене запросили на церемонію, я відмовився, адже, на мою думку, сьогодні подяки мають надаватися виключно тим, хто знаходиться на лінії фронту. Але мені пояснили, що це подяка не мені особисто, але всім тим, хто вже 10 років бореться за кордоном разом зі мною, аби наблизити перемогу України. Тому я всім дуже дякую, і зазначаю, що це є наша спільна заслуга», – сказав Володимир Когутяк.

СКУ привітав пана Володимира та українську громаду Франції з отриманою нагородою, а також бажав подальших успіхів у просуванні українських інтересів закордоном задля перемоги.

Нагадаємо, Володимира Когутяка було обрано віцепрезидентом у Західній Європі (Австрія, Бельгія, Франція, Німеччина, Ірландія, Люксембург, Нідерланди, Швейцарія, Велика Британія) під час XІI Світового конгресу українців, який відбувся у жовтні 2023 року.

Фото: СКУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-