Українці проведуть акції у понад 400 містах світу до другої річниці вторгнення РФ

Українці проведуть акції у понад 400 містах світу до другої річниці вторгнення РФ

Укрінформ
Українці проведуть акції у понад 400 містах по всьому світу в рамках глобальної адвокаційної кампанії Світового конгресу українців (СКУ) StandWithUkraine до других роковин повномасштабного вторгнення Росії в Україну, у війні, що триває 10 років.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Мітинги відбудуться 24 лютого. Найбільша кількість заходів запланована в Європі та Північній Америці. Крім того, акції відбудуться в ОАЕ, Індії, Таїланді, Південній Кореї, Японії, Перу, Бразилії та Аргентині. 

СКУ спільно з провідним українським медіа Українська правда створили інтерактивну карту світу, на якій позначені країни, міста, локації, дата та час проведення акцій 24 лютого 2024 року. Карту можна знайти за посиланням

Основна мета кампанії – привернути увагу світового громадянського суспільства, медіа, світових лідерів, урядів світу до російсько-української війни та посилити підтримку України.

СКУ пропонує українським активістам переходити за посиланням і реєструвати свої мирні акції та заходи, які плануються до 24 лютого 2024 року за цим посиланням, аби єдиним голосом нагадати світу про геноцидну війну, яка досі триває.

Нагадаємо, Світовий конгрес українців підготував головні тези для використання на акціях і заходах у рамках глобальної адвокаційної кампанії StandWithUkraine до других роковин повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Фото: Shutterstock

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-