У Грузії пройде фотовиставка «Київ воєнний»

У Грузії пройде фотовиставка «Київ воєнний»

Укрінформ
У Грузії Наприкінці січня пройде виставка фотографій «Київ воєнний», що розповідає про героїчну оборону столиці України у лютому-березні 2022 року, про життя відважних киян під час повномасштабної війни та про наслідки жахливих повітряних атак.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Грузії.

До експозиції увійшли документальні знімки, зроблені захисниками Києва, фотокореспондентами українських і міжнародних медіа, а також кураторами виставки – київськими журналістами Наталею Іщенко та Сергієм Моругіним.

Організатором фотовиставки є «Фонд мира Астамура Гумба», заснований на честь сина Наталі – киянина, який народився в Сухумі, та загинув, захищаючи Україну.

18 січня виставку відкриють пресконференцією та круглим столом в Українському домі Тбілісі.

22 і 23 січня глядачі матимуть можливість переглянути виставку в Національній парламентській бібліотеці Грузії у Тбілісі.

25 січня асоціація «Голос Картлі» проведе виставку в Центрі демократичної активності м.Горі.

27 січня виставка переїде до м.Кварелі, де її прийматиме Євроклуб Кварелі.

Зауважується, що прихильниками виставки «Київ воєнний» у Грузії – Посольство Україні в Грузии, Грузинсько-українська Платформа, Студія Тома Чгелішвілі.

Нагадаємо, у Грузії відбувся благодійний телемарафон на підтримку України та українського народу у триваючій війні з російськими окупантами.

Фото: Сергій Моругін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-