У Стамбулі провели тренінги для маленьких українців та їхніх вчителів

У Стамбулі провели тренінги для маленьких українців та їхніх вчителів

Фото
Укрінформ
Генеральне консульство України в турецькому Стамбулі спільно з Фондом «Майя» (Maya Vakfı) та за ініціативи дружини генконсула Людмили Недільської упродовж декількох місяців проводили тренінги для маленьких українців та їх вчителів, які зараз перебувають в Стамбулі.

Як передає Укрінформ, про це Генконсульство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

Зауважується, що Maya Vakfı – це фонд безплатної психосоціальної підтримки дітей, які зазнали травм через стихійні лиха, міграцію, втрату сім’ї чи війну. Також фонд проводить тренінги для батьків та вчителів, допомагаючи їм краще зрозуміти проблеми та потреби дітей.

Говорили про стрес і шляхи його подолання, створювали компаси гарного настрою, вчились вправам на дихання і пізнавали себе.

Генконсульство висловило вдячність учителям і батькам дітей суботніх шкіл, які діють при Українському товаристві взаємодопомоги в Стамбулі (Ukrayna Dayanışma Derneği) та Міжнародного ліцею ім. Тараса Шевченка у Стамбулі за сприяння та допомогу в організації зустрічей, а вихованцям – за інтерес і старанність.

Також подяка висловлена фонду «Майя Вакфи» і професійним психологам пані Лаль і пані Еміне за підтримку українців у Туреччині!

«Україна – обов’язково переможе! Наше завдання зберегти найдорожче, наше майбутнє - наших дітей», – наголосили в ГКУ.

Нагадаємо, в Анкарі (Туреччина) почалися зустрічі клубу самопізнання та саморозвитку для підлітків 12-16 років «Найкраща версія мене». 

Фото: Генеральне консульство України в Стамбулі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-