В Анкарі стартував психологічний клуб для підлітків

В Анкарі стартував психологічний клуб для підлітків

Фото, відео
Укрінформ
В Анкарі (Туреччина) почалися зустрічі клубу самопізнання та саморозвитку для підлітків 12-16 років «Найкраща версія мене». 

Про це повідомляє власкор Укрінформу.

«Задум цього клубу – діти перш за все мають отримати певний простір, де їм було б безпечно і конфіденційно, де діти будуть відчувати повагу до їхніх інтересів, цікавість до того як вони проживають зараз своє життя, готовність запитувати, чути і слухати, разом шукати важливі відповіді на важливі питання», – розповіла ведуча та організаторка клубу, коучка та психотерапевтка Марина Хредченко. 

На зустрічах клубу планується обговорення емоційного інтелекту та його впливу на дружні стосунки, тайм-менеджменту та самоорганізації, лідерства та взаємодії в команді, розв'язання конфліктів та інші теми. 

«Підлітковий вік достатньо непростий.  Якщо накласти на цей вік події, пов'язані з війною в Україні, події, пов'язані з адаптацією в Туреччині,  звісно, є потреба в підтримці й добре, коли дорослі можуть цю підтримку запропонувати», – додала Марина Хредченко. 

На першій зустрічі клубу йшлося про кроскультурні відмінності України та Туреччини та про адаптацію в новій країні перебування.

Клуб проводиться за підтримки Асоціації соціального розвитку та солідарності (SGDD-ASAM).

Нагадаємо, при Українській спілці в Анкарі, окрім підліткового клубу, стартувала школа резільєнтності для дорослих, темами зустрічей якої будуть зокрема збереження психічного здоров'я, запобігання вигоранню чи депресії; соціальний інтелект та командна взаємодія, розв'язання конфліктів та інші.

Фото: Ольга Будник

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-