Діаспора долучилася до міжнародного різдвяного ярмарку на Кіпрі

Діаспора долучилася до міжнародного різдвяного ярмарку на Кіпрі

Фото
Укрінформ
Товариство українсько-кіпрської дружби цьогоріч уже втретє взяло участь у міжнародних різдвяних ярмарках Кіпру – щедрий і святковий український стіл було представлено на Christmas Village by CSI на центральній площі столиці Нікосії – Елефтеріас.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Республіці Кіпр.

Ініціаторками українського столу стали Льоля Філімонова, PR координаторка Товариства українсько-кіпрської дружби та майстриня і волонтерка української громади на Кіпрі, Ксенія Журавльова-Гальченко.

«Знамениті українські вареники та сирники та запашний глінтвейн за авторським рецептом притягували гостей до гостинного столу. А оригінальні вишиванки, новорічні листівки ручної роботи стали гарними подарунками рідним на свята», – повідомили в диппредставництві.

Зауважується, що окрасою стенда й оригінальним сувеніром були яскраві календарі на 2024 рік із зображеннями картин, намальованих українськими дітьми, що проживають на Кіпрі та займаються в студії Українська творча студія на Кіпрі під керівництвом Алли Гринчук.

Календар оформлений і випущений за підтримки Посольства України.

«Участь у міжнародних різдвяних ярмарках - дуже важлива справа: це і підтримка благодійних зборів для України, і культурно-дипломатична робота: презентація наших традицій іноземцям, ознайомлення з українською кухнею, а також можливість потоваришували з цікавими людьми на Кіпрі», – додали в Посольстві.

Нагадаємо, в Українській школі «Веселка» (Oekraïense School Wesselka) у нідерландському місті Воорбург відзначили різдвяне свято та провели благодійний ярмарок.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Cyprus / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-