Україну представили на міжнародній культурній виставці в Кувейті

Україну представили на міжнародній культурній виставці в Кувейті

Фото
Укрінформ
Кувейтський університет за участі представників факультетів, студентів та іноземного дипломатичного корпусу організував 10 грудня міжнародну культурну виставку, на якій було представлено й Україну.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Кувейті.

В урочистому відкритті виставки взяв участь Посол України в Кувейті Олександр Балануца.

Вступне слово з нагоди відкриття виголосив в.о. Президента Кувейтського університету д-р Мешарі Аль-Харбі, який також відвідав український стенд, дбайливо оформлений українськими студентами, що навчаються в Кувейтському університеті.

«Численні гості серед студентів, викладачів та відвідувачів Кувейтського університету мали змогу ознайомитися з українськими традиційними стравами, вишивкою, ремісничими виробами, а також з добіркою українських книг, перекладених арабською мовою», – додали у Посольстві.

Третій секретар посольства Ольга Сегеда повідомила, що на відкритті виставки також можна було побачити збірку перекладів кувейтських новел «У пошуках коштовних перлин».

Нагадаємо, наприкінці вересня у приміщенні Посольства України в Кувейті відбулась урочиста зустріч з представниками місцевої української громади.

Фото: Посольство України в Кувейті, Olha Andriichuk Seheda / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-